Histori suksesi

Disa histori suksesi

Disa histori suksesi nga vitet e kaluara. Emri i kompanisë, investimi, ndihma financiare dhe një vlerësim nga pronari. Ju duhet t’i kontaktoni ata dhe t’i kërkoni leje dhe t’ju japin një deklaratë të shkurtër duke iu përgjigjur pyetjes se sa janë të kënaqur me këtë masë qeveritare, procesin dhe Invest Maqedonia e Veriut në përgjithësi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print