Një delegacion i nivelit të lartë biznesi i kryesuar nga ambasadori i Republikës Popullore të Kinës, SH.T. Zhang Suo, vizitoi Agjencinë për Investimet e Huaja dhe Promovimin e Eksportit

Drejtori Gazmend Abdija zhvilloi një takim pune me një delegacion të lartë biznesi të kryesuar nga ambasadori i Republikës Popullore të Kinës, SH.T. Zhang Suo. Gjatë takimit, përfaqësuesit e komunitetit […]