Prezantohen mundësitë për Investim në vendin tonë para Kompanisë “CFO Pharma” në Tiranë

347398074_771519341215054_7450095792316070115_n
Drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit në RMV, Gazmend Abdija, gjatë javës së kaluar ka qëndruar në Tiranë, ku ka prezantuar mundësitë për investime në vend, para kompanisë farmaceutike “CFO Pharma” në Tiranë.
“CFO Pharma” ka një infrastrukturë moderne dhe të avancuar për shpërndarjen e produkteve farmaceutike, Poashtu, kanë një staf të kualifikuar me përvojë në industri dhe ndjek standarde të larta të cilësisë dhe sigurisë.
Mbetemi të përkushtuar për të promovuar vendin dhe mundësitë që ofron shteti ynë për Investitorët e Huaj.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest