Përfaqësues nga Banka Botërore vizitojnë Agjencinë për investime të huaja dhe promovim të eksportit

Svetska banka 1

Përfaqësues nga Banka Botërore kanë mbajtur takim pune me drejtorin Bekim Emini dhe ekipin e tij në ambientet e Agjencisë.

Në takim u prezantuan konkluzionet e “Strategjisë së Politikës Tregtare për Maqedoninë e Veriut” dhe u shkëmbyen mendime për mënyrën e promovimit të eksportit, e gjitha kjo me qëllim të tregtisë më të mirë dhe integrimit rajonal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest