Invest North Macedonia pjesëmarrëse në “Green Energy Forum”

KOTRA 2

Ekipi i Invest North Macedonia morri pjesë në “Forumin e Energjisë së Gjelbër” të organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme – Drejtoria për Diplomaci Ekonomike dhe Publike si përgjigje ndaj iniciativës së KOTRA – Agjencia Koreane për Promovimin e Tregtisë dhe Investimeve.

Në forum, përfaqësuesit e Agjencisë i prezantuan ambasadorit korean Lee dhe delegacionit të KOTRA Sofje, klimën e përgjithshme ekonomike dhe investuese në vend.Ky eveniment paraqet një mundësi të shkëlqyer për zgjerimin e bashkëpunimit me KOTRA, për të arritur bashkëpunim më të ngushtë në të ardhmen në drejtim të projekteve të energjisë së gjelbër dhe projekteve të tjera investuese, si dhe forcimin e marrëdhënieve tregtare dypalëshe me përfitim reciprok midis dy vendeve.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest