Претставници од Светска банка во посета на Invest North Macedonia

Svetska banka 1

Претставници од Светска банка во просториите на Агенцијата остварија работна средба со директорот Беким Емини и неговиот тим.

На средбата беа презентирани заклучоците од “The Trade Policy Strategy for North Macedonia” и се разменија мислења за начинот на извозната промоција се со цел подобра трговска и регионална интеграција.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest