Panairet ndërkombëtare

Lista e panaireve

Pandemia COVID-19 ka bërë që shumë ngjarje në të gjithë botën të anulohen ose të shtyhen. Invest North Macedonia ka anuluar pjesëmarrjen në të gjitha panairet në vitin 2020. Invest North Macedonia do të marrë pjesë në panairin Pure London / Pure Origin i cili do të mbahet nga data 12.09.2021 deri më datë 14.09.2021.

Pure London është shfaqja kryesore e tregtisë së modës në Mbretërinë e Bashkuar. Duke bashkuar të gjithë zinxhirin e furnizimit të modës nën një çati qendrore të Londrës kjo është shfaqja e vetme në Mbretërinë e Bashkuar që ofron koleksione të gatshme për veshje dhe burime të modës sëbashku.

Çdo vit, në panair marrin pjesë mbi 17000 vizitorë dhe janë nikoqir të një linje të kuruar me mbi 1.300 koleksione të gatshme për veshje të modës për gra, burra dhe fëmijë dhe mbi 150 furnizues dhe prodhues brenda Pure Origin.

https://www.purelondon.com/pure-origin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print