Меѓународни саеми

Листа на саеми

Invest North Macedonia во периодот од 24 – 27 октомври, 2023 ќе земе учество со национален штанд на саемот А + А, во Дизелдорф, Германија.

Шест домашни компании – производители на работна и корпоративна облека (заштитна облека и заштитни маски), ќе имаат можност да бидат дел од националното изложување.

Учеството на саемот ќе биде организирано со поддршка од USAID EGDGE – Economic Development, Governance and Enterprise growth  како и Текстилно Трговско Здружение – Текстилниот Кластер на Република Северна Македонија и Швајцарската програма за поддршка на извозот – SIPPO.

А + А е најголемиот и најважен настан во светот кога станува збор за безбедноста и здравјето при работа, a учеството на голем број интернационални изложувачи и посетители само го рефлектира светскиот интерес во оваа значајна област.  Главни теми на саемот се: безбедност при работа, сигурност при работа, заштита на здравјето на работа/корпоративно здравје, заштита од пожари/управување со катастрофи и корпоративна мода.

Повеќе информации за саемот  https://www.aplusa-online.com/

Апликација pdf.

Апликација word.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print