Mundësitë e investimit në Maqedoninë e Veriut takohem me delegacion biznesi gjerman

slika 2
Ekipi i Agjencisë për investime të huaja i udhëhequr nga drejtori Gazmend Abdija së bashku me këshilltarin ekonomik në Mynih Abdilxhemil Saiti dhe Johannes Heidecker, këshilltar në zyrën e kryeministrit, prezantuan mundësitë dhe përfitimet për të investuar në Maqedoninë e Veriut një delegacioni prestigjioz të biznesit gjerman. Prezantimi u pasua me takime të suksesshme B2B, ku kompanitë e Maqedonisë  dhe gjermane treguan interes dhe entuziazëm të madh.
 
Me vendndodhjen e saj strategjike, fuqinë punëtore të kualifikuar dhe klimën e favorshme të biznesit, Maqedonia e Veriut është shfaqur si një destinacion tërheqës për investime për kompanitë që kërkojnë mundësi rritjeje dhe zgjerimi në Evropën Juglindore. Nga prodhimi dhe teknologjia tek energjia, turizmi dhe bujqësia, vendi ofron shumë mundësi investimi.
 
Ngjarja e suksesshme përfundon me pritje të bashkëpunimeve dhe partneriteteve të ardhshme ndërmjet bizneseve maqedonase dhe gjermane. Ndërsa Maqedonia e Veriut vazhdon të nxisë një mjedis mbështetës të biznesit, investitorët nga e gjithë bota, përfshirë Gjermaninë, po i njohin mundësitë e shumta të disponueshme në këtë treg dinamik dhe në zhvillim.
Investoni në Maqedoninë e Veriut, hapeni potencialin tuaj të biznesit!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest