Drejtori i Agjencisë në vizitë pune në Turqi

slika 2
Vizita e Agjencisë për investime të huaja në Ankara të Turqisë filloi me një takim produktiv në Zonën e Parë të Organizuar Industriale (OSB). Drejtori Gazmend Abdija prezantoi mundësitë e investimit që ofron Maqedonia e Veriut para një grupi përfaqësuesish të vlerësuar nga kompanitë turke.
Gjatë takimit, z. Abdija theksoi përparësitë dhe stimujt e shumtë që disponojnë bizneset në Maqedoninë e Veriut. Nga një lokacion strategjik dhe fuqi punëtore e kualifikuar në një mjedis të favorshëm biznesi, Maqedonia e Veriut përfaqëson një vend të shkëlqyer për investitorët që kërkojnë rritje dhe zgjerim të bizneseve të tyre.
Përfaqësuesit e kompanive turke treguan entuziazëm dhe interesim të madh për hulumtimin e mundësive për bashkëpunim me kompanitë e Maqedonisë së Veriut . Diskutimet konstruktive dhe shkëmbimi i ideve, si dhe marrëdhëniet e rrënjosura thellë dhe besimi reciprok kontribuojnë në forcimin e mëtejshëm të lidhjeve mes dy vendeve tona.
Drejtori Abdija shprehu mirënjohjen e sinqertë për zonën industriale të organizuar ASO 1 për mikpritjen e tyre të ngrohtë dhe organizimin e patëmetë dhe i bëri një ftesë të përzemërt delegacionit turk që të vizitojë Maqedoninë e Veriut.
Agjencia për investime të huaja është e përkushtuar për të ushqyer dhe zgjeruar marrëdhëniet e biznesit me Turqinë. Ne besojmë fuqishëm se bashkëpunimi mes dy vendeve tona do të çojë në prosperitet dhe rritje të ndërsjellë.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest