Drejtori i Agjencisë Gazmend Abdija morri pjesë në Takimin Vjetor të Investimeve (AIM) në Abu Dhabi

Abu Dhabi 1
Drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit, Gazmend Abdija, morri pjesë në Takimin Vjetor të Investimeve (AIM) në Abu Dhabi, ku shoqërohej nga Bekri Ajdini, promotori ekonomik i Maqedonisë së Veriut në Abu Dhabi.
                           
Ky takim ishte një mundësi e vlefshme për të prezantuar Agjencinë për Investime të Huaja dhe Promovimin e Eksportit dhe për të prezantuar potencialin të investimit të vendit tonë në skenën ndërkombëtare.
AIM është një platformë e shkëlqyer për të ndarë perspektivat, për të krijuar kontakte të reja dhe për të eksploruar mundësitë e investimeve të huaja. Ekipi i Invest North Macedonia pati mundësinë të takohej dhe të bisedonte me drejtues të industrisë, ekspertë financash dhe investitorë të suksesshëm nga e gjithë bota. Shkëmbimi i ideve dhe informacionit ka qenë një bekim, duke na ofruar një shans të jashtëzakonshëm për të zgjeruar horizontet tona të biznesit.
         
Gjatë takimeve dhe panel diskutimeve, u zbuluan sfidat dhe mundësitë e investimit në një botë që ndryshon me shpejtësi. Diskutuam për inovacionin, teknologjinë, sektorë të tjerë inovativë dhe potencialin për rritjen e investimeve në vendin tonë. Na siguruan se Agjencia për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit në Maqedoninë e Veriut është e gatshme të mbështesë investitorët e huaj të interesuar për të eksploruar dhe investuar në tregun tonë të jashtëzakonshëm.
Gjatë aktivitetit, Invest North Macedonia zhvilloi një takim konstruktiv me përfaqësues të Odës Ekonomike në Abu Dhabi. Ky takim ishte një mundësi e rëndësishme për të shkëmbyer ide dhe për të diskutuar bashkëpunimin e mundshëm ndërmjet komunitetit të biznesit të vendit tonë dhe biznesit në Abu Dhabi.
Pjesëmarrja jonë në AIM do të ndihmojë në nxitjen e marrëdhënieve të reja me kompanitë e huaja dhe rritjen e nivelit të investimeve në vendin tonë.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest