Drejtori Dejan Pavleski folës në konferencën tematike të biznesit Dubai Expo 2020″Ndryshimet klimatike dhe biodiversiteti”

Slika najava

Drejtori Dejan Pavleski do të jetë folës në Forumin Tematik të Biznesit për Klimën dhe Biodiversitetin më 4 tetor.

Invest North Macedonia do të marrë pjesë në Dubai Expo 2020 i cili filloi 3 ditë më parë dhe do të zgjasë deri më 31 mars 2022.

Regjistrohuni tani në https://bit.ly/3B2tEes ose na ndiqni në https://bit.ly/3FlJR0X.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest