Invest North Macedonia për herë të parë fiton çmim nga Këshilli Ndërkombëtar i Tregtisë nga Uashingtoni

Go Global 6 (2)

Agjencia për Investime të huaja dhe promovim të eksportit fitoi vendin e dytë në konkursin ndërkombëtar për kompanitë dhe organizatat më të mira në mbarë botën Go Global Awards 2021 organizuar nga Këshilli Ndërkombëtar i Tregtisë (International Trade Council) me seli në Uashington, SHBA. Në ceremoninë e djeshme, ku morën pjesë  kompani dhe organizata, Agjencisë iu dha për herë të parë një çmim në kategorinë “Promovimi i eksportit”.

Njohja për suksesin në punën e Agjencisë iu dha drejtorit Dejan Pavleski, i cili ftoi të pranishmit në ceremoni të marrin parasysh mundësitë dhe përfitimet e ofruara nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut për investitorët  dhe kushtet  për të rritur tregtinë.

Në kategorinë e menaxherit më të mirë, çmimi iu dha Mevludin Ibish, menaxher i kompanisë Dauti Komerc, një nga 10 kompanitë vendase që paraqitën aplikime në disa kategori të biznesit gjatë  këtij viti botëror.

Drejtori Dejan Pavleski ishte një nga 15 gjyqtarët që muajin e kaluar zgjodhën 780 aplikime nga 4,372 kompanitë e regjistruara nga 176 vende në Go Global Awards 2021.

Agjencia për Investime të huaja dhe promovim të eksportit ishte për herë të parë pjesë e ndarjes së çmimeve prestigjioze për kompanitë në nivel ndërkombëtar, pasi më parë mori pjesë në konferencën ndërkombëtare The Think Global Conference në prill të këtij viti, ku drejtori i Agjencisë Pavleski prezantoi kushtet e mira për investime dhe potencialin eksportues të vendit.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest