Dixhitalizimi si përgjigje ndaj krizës aktuale

IMG-20221213-WA0020 (002)

Sot, drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja z.Bekim Emini pati një fjalim ceremonial në një aktivitet të organizuar nga MASIT  bashke  me Agjencinë për Investime të Huaja dhe Promovimin e Eksportit të RSM-se, me temë: “Dixhitalizimi si përgjigje ndaj krizës aktuale”.

Në aktivitet u diskutua mbi temën e dixhitalizimit dhe ndikimin e saje dhe si e tille vepron dhe ndihmon gjatë krizës aktuale, duke paraqitur edhe  tema,  tendenca dhe zgjidhje inovative që janë të disponueshme në treg nga kompanitë e TIK-ut,  gjithashtu duke shkëmbyer përvoja dhe praktika të mira nga vendi dhe rajoni, dhe si  subjekt i dixhitalizimit nga ekspertë të shquar nga vendi dhe rajoni.

Sektori  TIK në kuadër të veprimtarisë së Agjencisë zë vendin e një sektori prioritar, kështu që bashkëpunimi dhe mbështetja që ne ofrojmë do të vazhdojë me bashkëpunim edhe më intensiv.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest