Latest Past Events

Invest North Macedonia учесник на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX

blvd ASNOM 17, 1000, Skopje blvd ASNOM 17, 1000 Skopje, Skopje

@AHK Nordmazedonien е домаќин на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX, кој ќе се одржи на 15-ти и 16-ти ноември со изложбен дел, панел дискусии и Б2Б состаноци. Во рамки на дводневниот настан Invest North Macedonia ќе земе учество со сопствен штанд – изложбен простор на кој ќе бидат претставени неколку компании од земјата. Директорот на Агенцијата, […]