Përfaqësues nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë nga Kosova vizitojnë Agjencinë për investime të huaja në Maqedoninë e Veriut

1
Drejtori i Invest North Macedonia Zulfi Adili është takuar me përfaqësues nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë së Republikës së Kosovës për investime dhe politikë investuese.
Në takim u diskutuan mundësitë për bashkëpunim dhe shkëmbim të përvojave, përcaktimet strategjike e të dyja vendeve në fushën e politikave të investimeve ,përmirësimit të klimës së biznesit dhe rritjen e bashkëpunimit tregtar.
Invest North Macedonia mbetet fuqishëm e përkushtuar në ndërtimin e lidhjeve dhe bashkëpunimeve të reja me qëllim të forcimit të bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Republikes së Kosovës.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest