Ambasadori i Japonisë, SH.T. Otsuka Kazuya viziton Invest North Macedonia

1

Në takimin me drejtorin e Agjencisë për investime Gazmend Abdija, ambasadorit iu prezantua potenciali investues dhe eksportues i vendit, përfitimet për investime, si dhe përfitimet që i ofrohen investitorëve.

Ndër të tjera, mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen ndërmjet Invest North Macedonia  dhe Ambasadës Japoneze në vend ku  u bisedua në drejtim të promovimit të bashkëpunimit tregtar, për të cilin ka potencial të madh, kryesisht për eksportimin e produkteve të Maqedonisë në tregun japonez, si dhe tërheqjen e investimeve të reja nga Japonia.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest