Agjencija për investime të huaja në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Agjencija për investime të huaja nga Bosnja dhe Hercegovina nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi

слика 1
Sot në ambientet e Invest North Macedonia, drejtori i Agjencisë, Zulfi Adili dhe drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja nga Bosnja dhe Hercegovina, Marko Kubatlija, nënshkruan Memorandum për Bashkëpunim, ndërsa drejtorët theksuan nevojën e intensifikimit të bashkëpunimit ndërmjet institucioneve, promovimin e mundësive dhe potencialeve, si dhe ndërlidhja e kompanive nga Maqedonia e Veriut dhe Bosnja dhe Hercegovina.
Në kuadër të takimit u diskutuan mundësitë e ardhshme për bashkëpunim të përbashkët në fushën e investimeve me qëllim të forcimit të bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bosnjë-Hercegovinës.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest