Invest North Macedonia organizon ngjarje B2B në Poloni

Macedonian and Polish flags. Vector illustration.

Ftesë për të marrë pjesë në “Ngjarjen Polako-maqedonase B2B” e cila do të mbahet më 28 qershor 2022 në Varshavë, Poloni

Agjencia për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (ASIPIRSM) me mbështetjen e këshilltarit ekonomik për Poloninë, Çekinë, Sllovakinë dhe Hungarinë, ambasadorin Ilija Psaltirov nga Ambasada e RS Maqedonisë në Poloni dhe në bashkëpunim me Odat Ekonomike të Republikës së Maqedonisë SCM), Shoqata e Odave Ekonomike (MCC), Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP), Shoqata e Përpunuesve të Maqedonisë (MAP), Shoqata Maqedonase e Verës (WOM) dhe MPJ-Drejtoria për Diplomacia Ekonomike organizon eventin B2B Polako-Maqedonas” i cili do të mbahet në Varshavë, Republika e Polonisë më 28 qershor 2022.

Në kuadër të takimeve B2B do të organizohet një mini panair i produkteve te maqedonise – fruta dhe perime të përpunuara, pije, verë dhe ushqim ku prodhuesit e maqedonise do të regjistrohen si pjesëmarrës dhe do të kenë mundësinë t’i prezantojnë produktet e tyre për blerësit potencial në stendat e tyre. nga Polonia, për të pasur takime të drejtpërdrejta me ta.

Shpenzimet e transportit përballohen nga kompanitë pjesëmarrëse në forum. Të gjitha kompanitë e interesuara mund të dorëzojnë formularin LINK në e-mail: export@invest.gov.mk ose në tel: +389 2 3169 142 – Sektori për mbështetje dhe promovim të aktiviteteve eksportuese jo më vonë se 20 maj 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest