Drejtor i Agjencisë në takimin me Diasporën Shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Sliki 1

Drejtori i Agjencisë z.Bekim Emini dhe ministri pa resor – përgjegjës për diasporën Xhemail Çupi dje prezantoi mundësitë e investimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut për diasporën shqiptare që jeton dhe punon në New York, SHBA.

Aktiviteti u organizua nga Shoqata Dibra nga New York, SHBA.Në këtë takim u diskutuan mundësitë për arritjen e një bashkëpunimi më të afërt, veçanërisht në fushën e turizmit, ndërtimit, konsulencës etj.Këto takime pritet të pasohen me aktivitete të tjera në muajt në vijim.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest