Invest North Macedonia të EXPO 2020 DUBAI

Duba_Changes_2

Invest North Macedonia në kuadër të Expo 2020 Dubai më 14 janar 2022 do të organizojë një konferencë me temë “North Macedonia opportunities in travel,trade and investments”.Ngjarja do të mbahet në Terra Auditorium, një nga pesë auditorët tematikë të panairit dhe do të jetë në formën e tre panel diskutimeve me temat: Mundësitë e Investimeve, Mundësitë Tregtare, Turizmi – Potencialet dhe Mundësitë.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest