Invest North Macedonia pjesëmarrëse e Furnizuesve Balkan Expo 2022-SUBEX

SUBEX

Delegacioni i Ekonomisë Gjermane në Maqedoninë e Veriut (AHK Nordmazedonien) po pret Furnizuesit Balkan Expo 2022-SUBEX, i cili do të mbahet më 15 dhe 16 nëntor me një seksion ekspozitë, panel diskutime dhe takime B2B në Hotel Hilton në Shkup.

Drejtori i Agjencisë, Bekim Emini, do të mbajë fjalën hyrëse në ditën e parë të hapjes së SUBEX_Supplier Balkan Expo.

 

Panelist on Subex 2022

Ky event dyditor është i dedikuar për kompani nga industria metalike, elektrike, IT, tekstile, druri dhe ushqimore.

Qëllimi i ngjarjes është të lidhë kompanitë prodhuese gjermane me kompanitë furnizuese nga rajoni, si dhe të prezantojë potencialin e kompanive nga Maqedonia e Veriut si treg serioz furnizues.

Për informacion më të detajuar https://subex-b2b.com

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest