Нова инвестиција на „Леар“ и „Нормак Инвестмент Груп“

Директорот на Агенцијата, Дејан Павлески како дел од владиниот тим предводен од Претседателот на Владата, Зоран Заев присуствуваше на поставување на камен темелник на новата заедничка инвестиција на  Американската компанија […]