UNCTAD: Investment Policy Monitor – Raporti i Monitorimit të Politikës së Investimeve, 2020

unctad

Sipas raportit të fundit të UNCTAD, Monitor Policy Policy, 15 vende kanë nënshkruar Marrëveshje Ndërkombëtare të Investimeve për periudhën maj – dhjetor në vitin 2020.

Maqedonia e Veriut dhe Mbretëria e Bashkuar nënshkruan një Marrëveshje Partneriteti, Tregtie dhe Bashkëpunimi në 3 Dhjetor të vitit 2020. Marrëveshja siguron një kornizë për dialogun politik dhe rritjen e bashkëpunimit dhe bashkëpunimit ekonomik midis dy vendeve. Duke nënshkruar këtë marrëveshje, Mbretëria e Bashkuar konfirmoi angazhimin e saj për krijimin e marrëdhënieve të ngushta me vendin tonë dhe vazhdimin e rolit të saj pozitiv në rajon.

Lista e Marrëveshjeve Ndërkombëtare të Investimeve të nënshkruara në periudhën prej 1 majit deri më 31 dhjetorit të vitit 2020

Linku me raportin: http://bit.ly/3jwbQ3g

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest