Invest North Macedonia në panairin ndërkombëtar për verë, ushqim dhe turizëm “Vizioni i verës në Ballkanin e hapur”

Open Balkan 1

Delegacioni i Invest North Macedonia i drejtuar nga drejtori, Bekim Emini, vizitoi panairin e parë ndërkombëtar të verës, ushqimit dhe turizmit “Wine Vision of the Open Balkans” i mbajtur në Beograd, Republika e Serbisë, nga 1 deri më 4 shtator.

 

Në ditën e parë të panairit, Agjencia merr pjesë aktive në grupin punues për hartimin e një dokumenti që do të jetë bazë për krijimin e Propozimit – Memorandumit për Bashkëpunim ndërmjet Agjencisë për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit (Invest Macedonia North ), Agjencia Shqiptare për Investime dhe Zhvillim (AIDA) ) dhe Agjencia e Zhvillimit të Serbisë (RAS).

Në ditën e dytë, propozimi u prezantua në takimin e liderëve me iniciativën investuese të Open Balkans, të mbështetur nga Këshilli Atlantik, gjatë takimit u drejtua edhe drejtori i Agjencisë, Bekim Emini, i cili theksoi se kjo është një koncept notë me zona të përcaktuara që synon të afrojë ekonomitë në rajon.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest