Invest North Macedonia me pjesëmarrjen në Pure London

Pure London 4

Moda e Qëndrueshme dhe qëndrueshmëria në të gjitha fushat e industrisë së tekstilit janë tendencat kryesore që u prezantuan në panairin PURE LONDON- PURE ORIGIN 2022.

 

Invest North Macedonia me stendin e vet kombëtar merr pjesë në këtë panair prestigjioz së bashku me pesë kompani tekstile maqedonase: Albatross, Kuli, Okitex, Ist Komerc-Sanda dhe Four Lady. Pjesëmarrja në panair mbështetet nga Programi Zviceran për Mbështetjen e Eksportit (SIPPO) dhe Shoqata e Tregtisë së Tekstileve – Textile Cluster.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest