Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Invest North Macedonia учесник на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX

15/11/2022 - 16/11/2022

@AHK Nordmazedonien е домаќин на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX, кој ќе се одржи на 15-ти и 16-ти ноември со изложбен дел, панел дискусии и Б2Б состаноци.

Во рамки на дводневниот настан Invest North Macedonia ќе земе учество со сопствен штанд – изложбен простор на кој ќе бидат претставени неколку компании од земјата.

Директорот на Агенцијата, Беким Емини на првиот ден на отварањето на SUBEX_Supplier Balkan Expo ќе има воведно обраќање.

Панелисти на Subex 2022

Овој дводневен настан е наменет за компании од металната, електро, ИТ, текстилна , дрвна и прехранбена индустрија.

Целта на настанот е поврзување на германските компании производители со компаниите добавувачи од регионот, како и претставување потенцијалот на компаниите од Северна Македонија како сериозен пазар на добавувачи.

За подетални информации https://subex-b2b.com/

 

Details

Start:
15/11/2022
End:
16/11/2022
Event Category:

Organizer

AHK Nordmazedonien

Venue

blvd ASNOM 17, 1000, Skopje
blvd ASNOM 17, 1000 Skopje
Skopje, Skopje 1000 North Macedonia
+ Google Map