Invest North Macedonia на SUBEX – Suppliers Balkan Expo во Скопје

Потпишан Меморандум за разбирање меѓу Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот и Делегацијата на германската стопанска комора со седиште во Скопје AHK Nordmazedonien. Invest North Macedonia учествува со […]