Invest North Macedonia организира Б2Б настан во Полска

Покана за учество на “Полско-Македонски Б2Б настан”  кој ќе се одржи на 28.06.2022 година во Варшава, Полска Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Северна Македонија (АСИПИРСМ) […]