Шест македонски компании меѓу 2121 учесници на светскиот настан А+А со помош на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот

На најголемиот светски настан за безбедност и здравје при работа, Саемот “А+А”, Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на шест домашни компании од текстилната индустрија им овозможи да […]