„Отворен Балкан“ за европска иднина на регионот

Директорот на Агенцијата Дејан Павлески, на покана од Кабинетот на претседателот на Владата, присуствуваше на Економскиот форум за регионална соработка, кој е организиран во координација со кабинетите на претседателот на […]