Нова инвестиција на Nick’s Balkans

Позитивното искуство од работата овде и достапноста на квалификуваната работна сила е причината поради која се одлучиле проширувањето на бизнисот да биде токму тука. Nick’s Balkans, дел од Шведскиот бренд […]