“Standard & Poor’s“ го потврди стабилниот кредитен рејтинг на земјата

Според Standard & Poor’s македонската економија во 2021 година ќе бележи успешно закрепнување и стабилен економски раст со надминување на шоковите предизвикани од кризата предизвикана од Ковид-19 пандемијата. Потврден е […]