Интензивирање на активностите на Агенцијата во делот на грижа на корисници – инвеститори

Директорот на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот, Дејан Павлески оствари средба со Директорот на АРЦ Аутомотив Светислав Смилков. На средбата се разговараше за тековното работење и предизвиците […]