Можностите за инвестирање презентирани пред компанијата „CFO Pharma“ во Тирана

347398074_771519341215054_7450095792316070115_n
Директорот на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот во РСМ, Газменд Абдија, во текот на минатата недела престојуваше во Тирана, каде пред фармацевтската компанија „CFO Pharma“ во Тирана ги презентираше можностите за инвестиции во земјава.
CFO Pharma“ располага со модерна и напредна инфраструктура за дистрибуција на фармацевтски производи, покрај тоа имаат квалификуван кадар со искуство во индустријата и ги следат високите стандарди за квалитет и безбедност.
Остануваме посветени на промовирање на земјата и можностите што ги нуди нашата земја за странските инвеститори.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest