Takimi Pavleski – Smirlis: Përmirësimi i bashkëpunimit rajonal për investimet e reja dhe tregtinë – Investoni në Maqedoninë e Veriut

DP 10

Brenda Forumit Ekonomik të Shkupit, drejtori i Agjencisë, Dejan Pavleski u takua me Z. Joanis Smirlis, Sekretar i Përgjithshëm për Marrëdhëniet ekonomike ndërkombëtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Greqisë.

Në takim u diskutuan mundësitë për projekte të përbashkëta dhe çështje për forcimin e bashkëpunimit rajonal në lidhje me investimet dhe tregtinë. Ata u pajtuan të ndërmarrin aktivitete midis Invest North Macedonia dhe ENTERPRISE GREECE të cilat do të duhet të ndjekin në periudhën e ardhshme si rezultat i nënshkrimit të memorandumit të mirëkuptimit për investime dhe bashkëpunim tregtar midis dy agjencive në janar 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest