Takim pune me përfaqësues të Agjencisë Shqiptare të zhvillimit të Investimeve – AIDA

слика АИДА
Drejtori i Agjencisë për investime të huaja , Gazmend Abdija, realizoi takim me përfaqësues nga AIDA – Agjencia Shqiptare të zhvillimit të investimeve  Përfaqësuesit e Invest North Macedonia dhe AIDA diskutuan mënyrat për të mbështetur kompanitë nga të dy vendet në zgjerimin e aktiviteteve të tyre të biznesit duke lehtësuar planet e tyre të rritjes dhe zgjërimit.
Zbatimi i praktikave të mira, shkëmbimi i ideve dhe përvojave, si dhe identifikimi i fushave për bashkëpunim u vunë në fokus të takimit, gjithashtu Agjencia për investime të huaja mbetet e përkushtuar në forcimin dhe ndërtimin e bashkëpunimit afatgjatë me AIDA-n, në drejtim të bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest