DREJTIMIN E NJË BIZNESI ME BE – Në – SI TË ARRIHET BASHKËPUNIM TREGTAR MË INTENSIV MES MAQEDONISË SË VERIUT DHE POLONISË?

Macedonian and Polish flags. Vector illustration.

Agjencia për investime të huaja dhe nxitjen e eksportit ju fton konferencë: “DREJTIMIN E NJË BIZNESI ME BE – Në – SI TË ARRIHET BASHKËPUNIM TREGTAR MË INTENSIV MES MAQEDONISË SË VERIUT DHE POLONISË”, data: 25 shtator 2023 (e hënë), vendi: Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, salla 4 në katin e 5-të 11:00 – 16:00 h.

Konferenca organizohet në kuadër të “Projektit për mbështetjen e integrimit rajonal të sektorit privat” i cili zbatohet në partneritet me Agjencinë e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), Odën Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Shkup, Invest North Macedonia, Agjencia Polake e Investimeve dhe Tregtisë (PAIH) dhe Dhoma e Tregtisë së Silesisë së poshtme.

Qëllimi i konferencës është prezantimi i mundësive për intensifikimin e bashkëpunimit tregtar mes dy vendeve dhe nxitja e bashkëpunimit në drejtim të ndërkombëtarizimit të tregjeve në rrugën drejt BE-së. Pas pjesës zyrtare të konferencës do të mbahen takime individuale afariste ndërmjet kompanive maqedonase dhe polake.

Aplikimi për pjesëmarrje në konferencë përmes telefonit: 02/3244 051 dhe e-mail: ivana@mchamber.mk.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest