Drejtori i Agjencisë Gazmend Abdija është takuar me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), Zef Dedaj

Drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja dhe Promovim të Eksportit Gazmend Abdija, është takuar me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), […]