Invest North Macedonia на EXPO 2020 DUBAI

Duba_Changes_2

Invest North Macedonia во рамки на Expo 2020 Dubai на 14ти јануари 2022 година ќе организира конференција на тема “North Macedonia opportunities in travel, trade and investments”.Настанот ќе се одржи во Terra Auditorium, еден од петте тематски аудиториуми на саемот во форма на три панел дискусии на следните теми: Инвестициски можности, Tрговски можности, Туризам – потенцијал и можности.

За повеќе информации за ЕКСПО 2020 Дубаи посете го линкот: https://www.expo2020dubai.com/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest