Водење бизнис со ЕУ – Како да се постигне поинтензивна трговска соработка меѓу Северна Македонија и Полска?

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот Ве поканува на Конференција:”Водење бизнис со ЕУ – како да се постигне поинтензивна трговска соработка меѓу Северна Македонија и Полска” што ќе се […]

Invest North Macedonia учесник на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX

Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија (AHK Nordmazedonien) е домаќин на Suppliers Balkan Expo 2022-SUBEX, кој ќе се одржи на 15-ти и 16-ти ноември со изложбен дел, панел дискусии […]

Invest North Macedonia организира Б2Б настан во Полска

Покана за учество на “Полско-Македонски Б2Б настан”  кој ќе се одржи на 28.06.2022 година во Варшава, Полска Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Северна Македонија (АСИПИРСМ) […]