Директорот Газменд Абдија се обрати на Годишната конференцијата на МАСИТ под наслов” Градење на дигитални мостови кон нашата заедничка дигитална иднина”

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот втора година по ред е официјален партнер и поддржувач на Годишната конференција на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ. “Со […]