Работен состанок со претставници на Агенција за инвестиции и развој од Албанија – АИДА

Директорот на Invest North Macedonia, Газменд Абдија оствари средба со претставници од АИДА – Агенција за инвестиции и развој на Албанија. Претставниците на Invest North Macedonia и AIDA разговараа за […]