Одобрени договори за државна финансиска поддршка за 280 компании кои ќе отворат 3.700 работни места

Владата на Република Северна Македонија на денешната седница донесе одлука за давање на согласност за договорите за финансиска поддршка на инвестиции на компаниите за 2022 година. Договори за државна помош […]