Македонски компании на регионален автомобилски саем во Тирана

Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот заедно со 13 македонски компании од автомобилскиот сектор учествуваат на регионалниот автомобилски саем „Expocity Tirana” што викендов се одржува во Тирана. Саемот вчера […]