Директорот Дејан Павлески во неколкудневна работна посета на Дубаи со учество на светскиот настан “ЕКСПО 2020 Дубаи”

“Поврзување на умовите, создавање на иднината” е темата на светскиот настан за оваа година ЕКСПО 2020 Дубаи кој започна на 1 октомври, а ќе трае до 31 март 2022 година.На […]