Директорот Дејан Павлески панелист на Expo 2020 Dubai на тематски бизнис форум за “Climate change & Biodiversity”

Директорот Дејан Павлески ќе биде панелист на Expo 2020 Dubai на тематскиот бизнис форум за “Climate change & Biodiversity” на 4ти октомври 2021 година. Invest North Macedonia ќе земе учество […]