Над 70 работни места и бруто плати од 2 000 евра во новата јужнокорејска инвестиција во земјата

Инвестиција од 30 милиони евра, бруто плати од 2000 евра и 70 нови вработувања е проектот на јужнокорејската компанија Алмак и американската компанија Дура аутомотив системс кои денеска во ТИРЗ […]