Директорот на Агенцијата, Дејан Павлески судија на Go Global Awards 2021

За прв пат македонските компании имаат можност меѓу 176 земји во светот да се натпреваруваат со своите деловни достигнувања за награда која ќе им овозможи билет за директен влез во […]