Средба Павлески – Смирлис: Подобрување на регионалната соработка клучно за нови инвестиции и трговска размена

Во рамки на Skopje Economic Forum, директорот на Агенцијата, Дејан Павлески оствари средба со г-дин Јоанис Смирлис, Генерален секретар за меѓународни економски односи од МНР Грција. На средбата беа разгледани […]